CASA SIL

Reforma integral d’habitatge existent seguint una estratègia de buidat de l’existent per tal de fer arribar la llum natural a tots els espais. L’encàrrec es basava en adaptar [...]

Casa XS

La casa es planteja com un cos monolític definit per una geometria estricta que delimita amb rigor l’objecte construït respecte l’entorn de la parcel•la, que té una topografia [...]

CASA AM

Adaptar un espai existent als nous usos que demanen els nous temps, replantejant la relació entre peces i la necessitat de certs espais que s’han demostrat en desús amb el pas [...]

Lafuled

L'oportunitat de dissenyar un fanal des de zero permet aprofundir en l'estudi de certes inquietuds que ens han acompanyat al llarg de molts projectes, de com la llum afecta la [...]

Escola bressol i Escola infantil

El centre es pensa des d’un inici per ser construït en dues fases independents, separant els usos d’escola bressol i escola infantil. Es proposa un edifici compacte que [...]

Side Bench

Disseny d’un element urbà lineal que funciona com a banc, font d’il·luminació i mur de contenció de terres. Dissenyat originalment per al projecte de La Salut, es buscava [...]

ESPAI CULTURAL TÈXTIL RASE

La proposta es basa molt més en els enderrocs, en els buidats, que no pas en els espais que omplim. El projecte s’estructura en l’obertura de dos patis coberts que aportaran [...]

Equipament per a joves

Un edifici amb dues funcions i espais diferenciats: punt d’informació i docència per a joves, i espai de concerts i assajos. Davant d’un entorn inhòspit i sense referències [...]

Gelosia ceràmica SF

Disseny de gelosia ceràmica a partir de la geometria del quadrat i del rombe. Pensada per matissar les parets mitgeres del projecte d’Urbanització de La Salut, aconsegueix [...]

VILLA WOODS

Situada dins la selva tropical i rodejada de natura excepcional, la casa es pensa a partir del respecte a l'entorn i al mínim impacte sobre les preexistències. Es parteix de [...]

VILLA HENGE

Situada en un entorn totalment salvatge i a primera línia del mar de Bali, es planteja el repte de construir una vila que s’integri el màxim amb el seu entorn i tingui el [...]

Villa 5HH

Situada a primera línia de mar, la casa forma part d'un projecte conjunt de deu cases pensades per acollir empresaris durant la seva estada a l'illa. La distribució de la casa [...]

ÀTIC AL CARRER ANGLÍ

Treballar amb materials nobles com la fusta de roure natural per qualificar els espais, tamitzant la llum natural i tenyint-la amb tons neutres que aportin harmonia i sobrietat.

Institut de música i dansa

Projecte per a la nova escola de música que neix de la voluntat d'integrar l'edifici dins la trama urbana de Ciutadella, aprofitant el carrer peatonal com a part integrant del [...]

Edifici Nord

Consolidant una intervenció urbanística clau per la ciutat, l’edifici resol la geometria de la nova rotonda d’accessos a l’Hospital de Granollers. L’edifici de 32 habitatges [...]

NOVA BIBLIOTECA DE CALAF

Proposta per a la nova biblioteca de Calaf configurada a partir d’un sistema modular de fusta laminada basat en la geometria de l’arc.

Edifici Relats

El projecte consolida una de les poques parcel-les no construïdes al centre de Granollers i incorpora la intervenció urbana de la Casa Relats i el seu entorn. L’edifici dóna [...]

AMPLIACIÓ AUDITORIO FELIP PEDRELL

La proposta planteja aprofitar l’oportunitat de la intervenció per consolidar part de la trama urbana entre el Passeig de la Ribera i els carrers Rosa Maria Moles, Passeig de [...]

ESPAI CULTURAL D’ALELLA

L’encàrrec de concurs era el d’emplaçar l’antic Casal d’Alella en un nou edifici que havia d’acollir, a més, el nou teatre i les escoles de música i dansa. L’emplaçament era [...]

CASA FF

El projecte treballa l’habitatge entre mitgeres tradicional del nucli urbà de Santa Perpètua, de crugia mitjana i gran profunditat edificada. Aquest cas en concret la [...]

GELOSIA CERÀMICA AINA

Basada únicament en la geometría del triangle equilàter, la gelosia Aina va sorgir de la necessitat de conferir protecció solar als espais més exposats del projecte del centre [...]

Urbanització Riera La Salut

Intervenció enmig d’un teixit urbà consolidat, omplint el buit deixat per la demolició d’una antiga fàbrica tèxtil. S’estructura el parc a partir de les traces mitgeres de les [...]

REFORMA D’HABITATGE PER A UNA MESTRA

Proposem repensar la cuina tancada, donant-li l’espai de l’habitació annexa i fer-ne una sala on es prepari el menjar i hi pugui cabre una taula de bones dimensions. Eliminem [...]

Nou edifici Cooperativa

L'accés principal, on trobem la recepció per a tot l'edifici, es situa a peu pla amb la Rambla Riera i Penya, un dels eixos principals d'Arenys de Munt. En aquesta planta es [...]