Side Bench

Disseny d’un element urbà lineal que funciona com a banc, font d’il·luminació i mur de contenció de terres. Dissenyat originalment per al projecte de La Salut, es buscava [...]

Urbanització Riera La Salut

Intervenció enmig d’un teixit urbà consolidat, omplint el buit deixat per la demolició d’una antiga fàbrica tèxtil. S’estructura el parc a partir de les traces mitgeres de les [...]

GELOSIA CERÀMICA AINA

Basada únicament en la geometría del triangle equilàter, la gelosia Aina va sorgir de la necessitat de conferir protecció solar als espais més exposats del projecte del centre [...]

CASA FF

El projecte treballa l’habitatge entre mitgeres tradicional del nucli urbà de Santa Perpètua, de crugia mitjana i gran profunditat edificada. Aquest cas en concret la [...]

ÀTIC AL CARRER ANGLÍ

Treballar amb materials nobles com la fusta de roure natural per qualificar els espais, tamitzant la llum natural i tenyint-la amb tons neutres que aportin harmonia i sobrietat.

CASA SIL

Reforma integral d’habitatge existent seguint una estratègia de buidat de l’existent per tal de fer arribar la llum natural a tots els espais. L’encàrrec es basava en adaptar [...]

Edifici Relats

El projecte consolida una de les poques parcel-les no construïdes al centre de Granollers i incorpora la intervenció urbana de la Casa Relats i el seu entorn. L’edifici dóna [...]

Gelosia ceràmica SF

Disseny de gelosia ceràmica a partir de la geometria del quadrat i del rombe. Pensada per matissar les parets mitgeres del projecte d’Urbanització de La Salut, aconsegueix [...]

Lafuled

L'oportunitat de dissenyar un fanal des de zero permet aprofundir en l'estudi de certes inquietuds que ens han acompanyat al llarg de molts projectes, de com la llum afecta la [...]

REFORMA D’HABITATGE PER A UNA MESTRA

Proposem repensar la cuina tancada, donant-li l’espai de l’habitació annexa i fer-ne una sala on es prepari el menjar i hi pugui cabre una taula de bones dimensions. Eliminem [...]

ESPAI CULTURAL D’ALELLA

L’encàrrec de concurs era el d’emplaçar l’antic Casal d’Alella en un nou edifici que havia d’acollir, a més, el nou teatre i les escoles de música i dansa. L’emplaçament era [...]