Laboratoris per a multinacional farmacèutica

Clermont-Ferrand (França)

L'edifici es divideix en un nivell superior amb les oficines i l'accés públic, i un d'inferior amb les plantes de producció i l'accés de mercaderies.

ESPAI CULTURAL TÈXTIL RASE

CARDEDEU

La proposta es basa molt més en els enderrocs, en els buidats, que no pas en els espais que omplim. El projecte s’estructura en l’obertura de dos patis coberts que aportaran [...]

VILLA WOODS

Bali

Situada dins la selva tropical i rodejada de natura excepcional, la casa es pensa a partir del respecte a l'entorn i al mínim impacte sobre les preexistències. Es parteix de [...]

Villa 5HH

Bali

Situada a primera línia de mar, la casa forma part d'un projecte conjunt de deu cases pensades per acollir empresaris durant la seva estada a l'illa. La distribució de la casa [...]

AMPLIACIÓ AUDITORIO FELIP PEDRELL

TORTOSA

La proposta planteja aprofitar l’oportunitat de la intervenció per consolidar part de la trama urbana entre el Passeig de la Ribera i els carrers Rosa Maria Moles, Passeig de [...]

CASA AM

Esplugues

Adaptar un espai existent als nous usos que demanen els nous temps, replantejant la relació entre peces i la necessitat de certs espais que s’han demostrat en desús amb el pas [...]

Edifici Nord

Granollers

Consolidant una intervenció urbanística clau per la ciutat, l’edifici resol la geometria de la nova rotonda d’accessos a l’Hospital de Granollers. L’edifici de 32 habitatges [...]

Institut de música i dansa

Ciutadella

Projecte per a la nova escola de música que neix de la voluntat d'integrar l'edifici dins la trama urbana de Ciutadella, aprofitant el carrer peatonal com a part integrant del [...]

Casa EM

Granollers

Reforma interior d'habitatge passant amb doble orientació, a carrer i a terrassa privada. S'aprofita aquesta condició per potenciar la connexió longitudinal entre les dues [...]

Casa XS

Palau Solità i Plegamans

La casa es planteja com un cos monolític definit per una geometria estricta que delimita amb rigor l’objecte construït respecte l’entorn de la parcel•la, que té una topografia [...]

VILLA HENGE

Bali

Situada en un entorn totalment salvatge i a primera línia del mar de Bali, es planteja el repte de construir una vila que s’integri el màxim amb el seu entorn i tingui el [...]

Escola bressol i Escola infantil

Zaldíbar

El centre es pensa des d’un inici per ser construït en dues fases independents, separant els usos d’escola bressol i escola infantil. Es proposa un edifici compacte que [...]

EQUIPAMENT PER MITJANS, ENTITATS I JOVES

Vandellòs-Hospitalet de l'infant

La idea principal de la proposta és la d'organitzar l'edifici al voltant d'un espai públic protegit del vent de Mestral, i aconseguir que aquest espai es relacioni amb la [...]

Nou edifici Cooperativa

ARENYS DE MUNT

L'accés principal, on trobem la recepció per a tot l'edifici, es situa a peu pla amb la Rambla Riera i Penya, un dels eixos principals d'Arenys de Munt. En aquesta planta es [...]