Casa EM

Granollers

Descripció

Reforma interior d’habitatge passant amb doble orientació, a carrer i a terrassa privada. S’aprofita aquesta condició per potenciar la connexió longitudinal entre les dues façanes i es crea un eix amb prou dimensió per passar a ser un lloc de relació entre la resta de peces de l’habitatge.
Es cuiden les visuals llargues que permeten percebre l’amplitud dels nous espais, i es lluita per no interferir en el pas de la llum treballant sempre en el sentit longitudinal de l’espai, gaudint de la connexió entre les dues façanes que l’habitatge original havia bloquejat durant tants anys.
S’intenta no compartimentar excessivament l’espai, permetent que totes les estances gaudeixin de la nova lluminositat. Es tracten les superfícies únicament amb dos materials: el blanc i la fusta.
Granollers (Barcelona)

2014

Superfície:
95m2

Arquitectura:
Pol Femenias

Arquitecte tècnic:
Josep Maria Fosalba

Càlcul de instal-lacions:
Carles Edo

Col-laboradors:
Lamín Bojang

Promotor:
Privat

Imatges:
©PFA